Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Explozie în bloc: Pompierii au găsit un cadavru în descompunere și o persoană rănită în alt apartament

explozie bihor

O explozie puternică a zguduit, vineri după-amiaza, un bloc din Ştei. Din primele informaţii, explozia s-a produs la etajul patru al clădirii, iar pompierii militari sosiţi la faţa locului au găsit o persoană rănită, iar într-un alt apartament un cadavru, potrivit ebihoreanul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, explozia a fost anunţată la ora 17.15 şi s-a produs într-o locuinţă situată la etajul 4 al unui bloc de garsoniere din cauza unei butelii de gaz. "Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă suflul a afectat 10 locuinţe din bloc", a declarat Camelia Roşca.

Totodată, în urma exploziei o persoană a fost rănită. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 ani care a suferit arsuri la membrele superioare şi căile respiratorii. "Acestuia i s-a acordat primul ajutor de către paramedici şi a fost predat echipajului medical din elicopterul SMURD, care îl va transporta la Oradea", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

De asemenea, pompierii au verificat toate locuinţele din bloc, găsind într-unul din apartamente un cadavru într-o stare avansată de descompunere. "Decesul acestei persoane nu are legătură cu explozia", a mai explicat Roşca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.