Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozii la combinatul siderurgic din Galați, timp de două zile, în cadrul unor operațiuni de demolare controlată

sidex galati

Operațiunile de demolare reîncep luni la combinatul siderurgic din Galați. În oraș se vor auzi zgomote puternice, avertizează reprezentanții companiei LIBERTY.

Luni, reîncep lucrările de demolare controlată comandate de compania LIBERTY Galați. Reprezentanții combinatului siderurgic îi avertizează pe locuitori că timp de două zile în oraș ar putea fi auzite zgomote puternice.

Operațiunea se desfășoară luni și marți.

„LIBERTY Galați dorește să anunțe rezidenții și vizitatorii orașului că pe 27 și 28 iunie, între orele 17:00 – 20:00, se vor derula operațiuni de demolare controlată, care au ca scop pregătirea platformei industriale pentru planurile de transformare GREENSTEEL. Lucrările de demolare controlată au fost atent planificate și sunt executate de o echipă de specialiști, iar autoritățile de specialitate au fost informate. Din motive de siguranță, zona în care au loc operațiunile va fi securizată cu câteva ore înainte și după acestea.”, au anunțat reprezentanții LIBERTY Galați.

În ultimele trei luni s-au desfășurat mai multe etape de demolare controlată. Operațiunea a vizat distrugerea unor clădiri și echipamente vechi și face parte din strategia „Greensteel” a LIBERTY Galați. Conform planului, până în anul 2030, combinatul siderurgic de la Galați ar trebui să fie neutru în ceea ce privește emisiile de carbon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.