Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozii în Venezuela - Nicolas Maduro, ținta unui atentat. Șapte militari au fost răniți / FOTO & VIDEO

RTV.net
nicolas maduro

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a scăpat sâmbătă nevătămat dintr-un atentat de la Caracas în care au fost folosite mai multe drone încărcate cu explozibili, a anunţat ministrul informaţiei, citat de agenţiile internaţionale de presă, scrie agerpres.ro

Şapte militari au fost răniţi în atentat şi spitalizaţi, a anunţat ministrul, Jorge Rodriguez. 

"Este vorba despre un atentat împotriva persoanei preşedintelui Nicolas Maduro", a declarat Rodriguez după incidentul în timpul căruia Maduro, în direct la televiziunea de stat, şi-a întrerupt discursul pe care îl susţinea la o ceremonie militară din centrul Caracas. Potrivit DPA, la ceremonia militară participau peste 17.000 de soldaţi, care după explozii au rupt rândurile şi au început să fugă. Transmisiunea în direct a fost apoi oprită.

Doi români au fost PRINȘI în India: Au fost ARESTAȚI pentru că furau


Potrivit ministrului, "o încărcătură explozivă (...) a detonat în apropierea podiumului pe care se afla preşedintele" şi alte încărcături au explodat în mai multe locuri ale paradei militare.


Preşedintele Maduro "a scăpat complet nevătămat şi în acest moment se pregăteşte să-şi reia programul obişnuit", a mai declarat ministrul informaţiei. 

Preşedintele, a precizat el totuşi, "este în permanent contact cu cu înaltul comandament politic, cu miniştrii şi cu înaltul comandament militar". 

Exploziile au "provocat rănirea a şapte membri" ai Gărzii naţionale bolivariene care erau desfăşuraţi la locul ceremoniei militare şi ei "beneficiază în prezent de îngrijiri" spitaliceşti, a mai menţionat Rodriguez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.