Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozii violente la locul tragediei de la Mihăilești: Un camion cu butelii a luat foc

breaking news

Un camion încărcat cu butelii a luat joc la doar câteva sute de metri de locul exploziei de la Mihăilești. Potrivit RTV, buteliile explodează pe rând, iar pompierii intervin cu greutate. Traficul în zonă este oprit și s-a luat măsura evacuării populației din zonă.

"Camionul a luat foc începând cu roţie, după care au început să explodeze buteliile una câte una. S-a luat măsura evacuării populaţiei pe o rază de 500 de metri. Pompierii intervin de la distanţă, pentru a nu se supune unui risc. Situaţia este ţinută sub control. Se acţionează conform procedurilor", a declarat Raed Arafat, la RTV.

UPDATE: În camion erau 800 de butelii. Potrivit primarului din localitate, focul este ţinut sub control. Doar cabina camionului mai este în flăcări. În aproximativ două ore, oamenii evacuaţi se vor putea întoarce la casele lor.

***

Pe data de 24 mai 2004, la ora 5:50 în comuna Mihăilești, județul Buzău, pe DN2 (segment din drumul european E85), la 32 de kilometri sud de Buzău, a avut loc o explozie datorată accidentului unui camion care transporta 20 de tone de azotat de amoniu.  Bilanțul victimelor arată că au fost 18 morți (dintre care șapte pompieri, trei localnici și doi jurnaliști ai postului TV Antena 1) și 13 răniți grav.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.