Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exploziile de la Crevedia: Patronii depozitului GPL sunt vizați de un nou dosar penal - Metoda incredibilă prin care păcăleau clienții și statul

Inquam Photos / Octav Ganea
crevedia 7

Parchetul General a inițiat un dosar penal nou care implică pe Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, proprietarii depozitului de GPL din Crevedia, conform unor informații obținute de Realitatea Plus. Cei doi sunt subiectul unei investigații pentru evaziune fiscală, în legătură cu nedeclararea unor venituri.

Acesta reprezintă al cincilea dosar penal care îi implică pe proprietarii stației care a suferit o explozie.

Există suspiciuni că angajații celor doi proprietari erau implicați în transferul gazului dintr-o cisternă în alta, cu scopul de a amesteca un gaz de calitate inferioară cu unul de calitate superioară.

Prin această metodă, ei vindeau GPL de calitate inferioară ca și cum ar fi GPL de calitate superioară, plătind impozite mai mici, corespunzătoare gazului de calitate inferioară.

Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, proprietarii companiei Flagras, care administra depozitul de GPL din Crevedia, sunt în prezent în detenție preventivă.

Cei doi mai sunt implicați în alte patru dosare legate de explozia devastatoare și modul în care stația funcționa, deși nu avea aprobări din partea autorităților de specialitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.