Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Cât de STRÂNSĂ era relația dintre Traian Băsescu și Florian Coldea: Lucrau în fiecare zi! Dacă simțeau ceva, îl dădeau afară pe Maior fluierând / VIDEO

basescu coldea

Sebastian Ghiță a vorbit, în interviul acordat lui Ion Cristoiu, despre relația dintre Traian Băsescu, Florian Coldea și George Maior. Ghiță spune că Băsescu și Coldea vorbeau zilnic și stabileau diverse strategii, în vreme ce Maior, care deși era șeful SRI, părea să nu mai conducă Serviciul.

”Maior, atât cât putea el, dintre un președinte și un Coldea strâns legați, a încercat tot timpul să aseze, să atragă atenția, să ducă lucrurile într-un joc, zonă democratică, să ceară calmarea situației, să ceară mai puțină implicare. Lumea întreabă: a știu, de ce nu a făcut ceva? Nu putea să facă ceva. Dacă îl simțeau Băsescu și Coldea că mișcă ceva împotriva lor, îl dădeau afară pe Maior fluierând! Maior nu prea mai avea loc de întors între cei doi. Asta era realitatea crudă. Traian Băsescu lucra cu Coldea în fiecare zi. Și cu mulți alții, desigur. Traian Băsescu era extrem de abil în a folosi pârghiile statului. Mai sărea și pe Coldea, din când în când, o mai chema pe Codruța pe la Cotroceni, se mai întâlnea cu Liviu Stanciu.”, a spus Sebastian Ghiță.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache

Băsescu, în schimb, spune că l-a sunat de numai două ori pe Coldea în cei 10 ani de mandat prezidențial și că a vrut să îl demită tot de două ori, dar s-a opus Maior.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.