Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Coldea, contactat în răfuiala din PSD. Scrisoare către Dragnea

bomba

Numărul doi din SRI, Florian Coldea, a fost contactat personal în cadrul unui scandal intern exploziv din PSD, sustine un senator social-democrat.

Senatorul PSD Daniel Savu, fost ofiter SRI, spune intr-o scrisoare trimisa lui Liviu Dragnea ca a cerut personal protectie de la Florian Coldea pentru doi parlamentari dupa ce fiul baronului Mircea Cosma a creat 'o stare de teama', totul petrecandu-se in contextul alegerilor pentru sefia PSD Prahova in care Daniel Savu se afla 'intr-o competitie electorala interna cu familia Cosma'.

"Este evident că la Prahova mă aflu într-o competiţie electorală internă cu familia Cosma (…) Vlad Cosma intretine o stare de amenintare si santaj la adresa principalilor mei colaboratori din organizatia judeteana (secretarul general Rares Enescu, deputatul Ion Eparu, senatorul Augustin Mitu). Cel putin pentru aceste persoane, a trebuit sa cer oficial protectia SRI, personal generalului Florian Coldea, intrucat prin relatiile de notorietate pe care le are cu lumea interlopa, Vlad Cosma le-a creat o stare de teama, ajungandu-se si la agresiuni fizice", spune senatorul PSD Daniel Savu.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.