Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV! Educatoarea judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă faţă de copii de patru ani RUPE TĂCEREA - Ce spune despre cazul său

Dana Munteanu, educatoare

Educatoarea Dana Munteanu de la grădiniţa de stat Albinuţa spune pentru STIRIPESURSE că a dat mai multe declaraţii în dosarul în care este judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă.

Aceasta a arătat că ancheta a durat 9 luni de zile şi a fost în repetate rânduri chemată la poliţie.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

Totodată ea explică şi faptul că dosarul s-a format la sesizarea părinţilor unor copii.

Ea a precizat că nu doreşte să vorbească mult despre cazul său şi că a spus totul în faţa procurorilor.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

Educaţie dură

Femeia care trebuia să ocrotească şi să conducă la dezvoltarea educaţională a copiilor nu mai mari de cinci ani se pare că emana reacţii agresive intempestive care nu au nicio legătură cu activitatea didactică.

Astfel, "în cursul lunii octombrie 2017, in calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-învățare şt supraveghere, i-a introdus minorei ... în vârstă de 4 ani, o jucărie de pluş in gură pentru ca aceasta să nu mai plângă, iar, în cursul lunii noiembrie 2017, a tras-o de păr provocând desprinderea unui smoc destul de consistent de păr".

Copilă bătută cu papucii peste faţă

În cursul lunii octombrie a anului 2017, mai arată anchetatorii, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa” în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, a lovit-o cu pantofii peste obraji pe minora în vârstă de 4 ani.

În cursul anului 2017, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa", în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, a lovit-o cu palma peste fund pe minora, în vârstă de 4 ani şi a forţat-o să mănânce", se arat în dosar.

Pus să mănânce până a vomitat

"În cursul anului 2016, cât Şi în perioada septembrie-octombrie 2017 in calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, in timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, l-a agresat fizic pe minorul ..., în vârstă de 4 ani, prinzându-1 de păr şi aplicându-i palme peste faţă şi l-a forţat să mănânce determinându-i reacţia de emeză (vomă).

În data de 05.06.2018, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, l-a lovit pe minorul peste cap cu palma, fără motiv şi fără avertizare prealabilă, minorul masându-se imediat cu mâna în zona lovită, iar, in data de 07.06.2018, în timp ce repeta textul ce îl avea de recita pentru serbare l-a lovit cu un teanc de mai multe coli peste mână.

În cursul lunii octombrie 2017, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, a lovit-o pe minora .... cu palma peste gură pentru a nu mai ţipa, iar, la aproximativ 7-10 zile de la acest incident, a tras-o de pâr întrucât la activitatea de desen a depăşit conturul obiectelor desenate", se arată în dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.