DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Exploziv! Oficiali din serviciile de informații spun că SUA au recuperat nave de origine non-umană

syfy.com
ozn

Un fost ofițer de informații devenit denunțător a oferit Congresului și Inspectorului General al Comunității de Informații date clasificate, extrem de detaliate despre programe foarte secrete care spun că au recuperat nave intacte sau parțial distruse de origine non-umană.

Informațiile, spune el, au fost ascunse în mod ilegal Congresului, iar el a depus o plângere în care susține că a suferit represalii ilegale pentru dezvă luirile sale confidențiale, relatate aici pentru prima dată.

Alți oficiali din serviciile de informații, atât activi, cât și pensionați, care au cunoștință despre aceste programe prin activitatea lor în diverse agenții, au furnizat în mod independent date similare, care confirmă informațiile, atât în mod oficial, cât și neoficial.

Denunțătorul, David Charles Grusch, în vârstă de 36 de ani, fost ofițer de luptă decorat în Afganistan, este un veteran al Agenției Naționale de Informații Geospațiale (NGA) și al Biroului Național de Recunoaștere (NRO). El a fost reprezentantul biroului de recunoaștere în cadrul Grupului de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate în perioada 2019-2021. De la sfârșitul anului 2021 până în iulie 2022, a fost co-liderul NGA pentru analiza UAP și reprezentantul acestuia în cadrul grupului operativ.

content-image

Foto David Charles Grusch

Grupul de lucru a fost înființat pentru a investiga ceea ce odată se numea "obiecte zburătoare neidentificate" sau OZN-uri, iar acum se numește oficial "fenomene anormale neidentificate" sau UAP. Grupul operativ a fost condus de Departamentul Marinei sub conducerea Biroului Subsecretarului Apărării pentru Informații și Securitate. De atunci, a fost reorganizat și extins în Biroul de rezolvare a anomaliilor în toate domeniile, pentru a include investigațiile privind obiectele care operează sub apă.

Grusch a declarat că recuperările de fragmente parțiale până la și până la vehicule intacte au fost efectuate de zeci de ani până în prezent de către guvern, aliații săi și contractorii din domeniul apărării. Analizele au determinat că obiectele recuperate sunt "de origine non-umană, fie că este de origine extraterestră sau necunoscută, pe baza morfologiilor vehiculelor și a testelor de știință a materialelor și a posesiei unor aranjamente atomice unice cât și a semnăturilor radiologice", a spus el.

În depunerea plângerii sale, Grusch este reprezentat de un avocat care a fost inițial inspectorul general al Comunității de Informații (ICIG).

"Nu este vorba despre origini sau identități prozaice", a declarat Grusch, făcând referire la informațiile pe care le-a furnizat Congresului și actualului ICIG. "Materialul include vehicule intacte și parțial intacte".

În conformitate cu protocoalele, Grusch a furnizat Biroului de prepublicare și revizuire a securității din cadrul Departamentului Apărării informațiile pe care intenționa să ni le dezvăluie. Toate declarațiile sale înregistrate au fost "autorizate pentru publicare deschisă" la 4 și 6 aprilie 2023, în documentele care ne-au fost furnizate.

Dezvăluirile lui Grusch și ale martorilor care nu sunt publici, în conformitate cu noile prevederi de protecție din ultimul proiect de lege privind creditele pentru apărare, semnalează o determinare tot mai mare din partea unor membri ai guvernului de a dezlega o enigmă colosală cu implicații în domeniul securității naționale care a dat bătăi de cap armatei și a ispitit publicul încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial și chiar mai departe.

Timp de mai multe decenii, Forțele Aeriene au desfășurat o campanie de dezinformare pentru a discredita observațiile raportate de obiecte inexplicabile. Acum, cu două audieri publice și multe ședințe de informare clasificate la activ, Congresul face presiuni pentru răspunsuri.

Karl E. Nell, un colonel al armatei recent pensionat și actual executiv în domeniul aerospațial, care a fost omul de legătură al armatei pentru Grupul operativ UAP din 2021 până în 2022 și a lucrat cu Grusch acolo, îl caracterizează pe Grusch ca fiind "ireproșabil".

content-image

Foto colonel Karl E. Nell

Christopher Mellon, care a petrecut aproape douăzeci de ani în comunitatea de informații a SUA și a ocupat funcția de adjunct al secretarului adjunct al Apărării pentru informații, a lucrat ani de zile cu Congresul în ceea ce privește fenomenele aeriene neidentificate.

"O serie de actuali și foști oficiali bine plasați mi-au împărtășit informații detaliate cu privire la acest presupus program, inclusiv informații despre istoria, documentele de guvernare și locul în care se presupune că a fost abandonată și recuperată o navă", a declarat Mellon. "Cu toate acestea, este o chestiune delicată să faci ca aceste informații potențial explozive să ajungă în mâinile potrivite pentru validare. Acest lucru este îngreunat de faptul că, pe bună dreptate sau nu, o serie de surse potențiale nu au încredere în conducerea Biroului de rezolvare a anomaliilor din toate domeniile, înființat de Congres."

Dar unele persoane din interior sunt acum dispuse să își asume riscul de a ieși pentru prima dată în față cu cunoștințe despre aceste programe de recuperare.

Jonathan Grey este un ofițer de generație al comunității de informații a Statelor Unite, cu autorizație Top-Secret, care lucrează în prezent pentru Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale (NASIC), unde analiza UAP a fost punctul său de interes. Anterior, el a avut experiență în cadrul unor forțe de lucru private din domeniul aerospațial și al directivelor speciale ale Departamentului Apărării.

"Fenomenul inteligenței non-umane este real. Nu suntem singuri. "Recuperările de acest tip nu sunt limitate la Statele Unite. Acesta este un fenomen global și, cu toate acestea, o soluție globală continuă să ne ocolească.", a declarat Grey.

Jonathan Grey a remarcat că ipoteza conform căreia doar Statele Unite au forțat celelalte națiuni să mențină acest secret timp de aproape un secol continuă să prevaleze ca principal consens în rândul publicului larg. "Speranța mea este de a descuraja populația globală de la această noțiune arhaică și absurdă și de a deschide, potențial, calea pentru o discuție mult mai amplă", a spus el.

David Grusch a declarat că este periculos ca această "cursă a înarmării de optzeci de ani" să continue în secret, deoarece "inhibă și mai mult populația mondială să fie pregătită pentru un scenariu neașteptat de contact cu o inteligență non-uman. "Sper ca această dezvăluire să servească drept un șoc ontologic din punct de vedere sociologic și să ofere o problemă care să unească în general națiunile lumii pentru a-și reevalua prioritățile", a declarat Grusch.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.