Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Soția lui Dan Adamescu RUPE TĂCEREA: Mesajul CEL MAI IMPORTANT pe care îl dă

arhiva personala
Carmen Adamescu

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seara, într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava. Dan Adamescu executa o condamnare de patru ani şi patru luni primită într-un caz de corupţie privind soluţii favorabile în dosare de insolvenţă, iar pe 21 decembrie o instanţă din Bucureşti i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiţionată.

Avocaţii lui Adamescu declarau în luna decembrie că omul de afaceri suferea de mai multe afecţiuni - cardiologice, diabetice, neurologice şi locomotorii.

Citește și: De la Facebook pornesc majoritatea INFIDELITĂȚILOR: Cu cine își ÎNȘALĂ oamenii partenerii

Dan Adamescu a fost proprietarul mai multor afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă, dar şi al hotelului Intercontinental din Bucureşti. Adamescu avea 68 de ani.

Soția lui Dan Adamescu, Carmen Adamescu, rupe tăcerea și vorbește despre ceea ce urmează pentru ea.

Citește și: Prima țară din lume unde DEȚINEREA DE ANIMALE SĂLBATICE e INTERZISĂ

”În seara zilei de 23 ian. 2016 soţul meu, cunoscutul om de afaceri Dan Adamescu, a decedat pe patul unui spital privat, având doi gardieni la uşă şi nicio persoană dragă şi apropiată care să-i ţină lumânarea.

Chiar dacă ne aflăm în proces de divorț, acest eveniment nefericit m-a afectat profund, întrucât l-am pierdut pe cel care, vreme de mai bine de 22 de ani, a fost soţul şi partenerul meu, bărbatul pe care l-am iubit, respectat şi susţinut chiar şi după ce ne-am despărţit. Deşi nu sunt televizate, lacrimile de pe obrajii şi din sufletul meu sunt cele ale femeii pe care şi el a iubit-o şi preţuit-o atâta timp.

Citește și: Prima țară din Europa în care prelevarea de organe se face automat

Chiar dacă decesul a survenit pe timpul detenţiei, soţul meu, Dan Adamescu, are dreptul la o înmormântare pe măsura contribuţiilor pe care le-a adus la dezvoltarea mediului de afaceri românesc. De aceea, împreună cu sora sa, Doamna Călinescu Eugenia Constanze, îi informez pe toţi cei care l-au preţuit şi apreciat pe Dan Adamescu că trupul său neînsufleţit va fi depus la Biserica Domnița Bălașa unde, începând cu orele 18:00, îi vor putea prezenta omagiile şi îşi vor putea lua rămas bun de la acest om puternic şi care a constituit un model profesional pentru mulți dintre cei care l-au inconjurat de-a lungul vieții.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu Evanghelic, pe data 27 ianuarie 2017, începând cu ora 14:00. Îi invit pe cei care l-au cunoscut şi apreciat să ne fie alături atunci când îl vom conduce pe ultimul său drum.

Citește și: Asta e cea mai PUTERNICĂ locomotivă din lume: La ce temperatură a fost testată

În spaţiul public au fost lansate, în ultimele ore, multe afirmaţii mincinoase referitoare la persoana mea şi la relaţia cu defunctul meu soţ. Le voi răspunde, după ce îmi voi fi îndeplinit îndatoririle faţă de cel decedat, urmând ca cei care îşi permit să mă jignească şi să atenteze la amintirea pioasă a relaţiei cu soţul meu să plătească pentru excesele lor.

În calitate de soţ supravieţuitor, îmi asum gestionarea proprietăţilor şi afacerilor defunctului meu soţ, Dan Adamescu, cu tot profesionalismul care m-a caracterizat ani şi ani de zile. Voi asigura continuitatea tuturor operațiunilor şi voi respecta toate angajamentele anterioare faţă de partenerii noştri de afaceri.

Citește și: Ce spune Botezatu despre focul de la club. De unde ar fi pornit si ce ipoteza nu exclude

Persoane care nu au calitatea de membrii ai familiei noastre, ci sunt doar tolerate în cadrul acesteia, nu au niciun drept legal în privinţa organizării funeraliilor sau gestionării afacerilor. De aceeea, informez opinia publică că orice afirmaţii referitoare la decizii de afaceri pe care ar urma să le ia sunt lipsite de temei legal şi lovite de nulitate. Iar cei ce vor continua să le colporteze vor răspunde pentru orice daune materiale şi morale produse ca rezultat al răspândirii unor asemenea informaţii false.

Îi asigur pe toţi moştenitorii legali că voi lua toate măsurile pentru conservarea întregului patrimoniu rămas de pe urma defunctului meu soţ şi pentru pregătirea corespunzătoare a succesiunii. În termenul legal, vor avea ocazia de a-şi formula pretenţiile şi a participa la dezbaterea modului în care fiecare va primi cota legală ce-i este rezervată.

Indiferent de ceea ce simţiţi sau gândiţi în legătură cu cel ce a fost Dan Adamescu, vă rog să respectaţi funeraliile sale şi să rostiţi creştinescul „Dumnezeu să-l ierte!”.”, e mesajul lui Carmen Adamescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.