Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expo 2020 Dubai: Pavilionul României a găzduit un seminar dedicat surselor convenţionale şi alternative de energie

EXPO Dubai 2020

Pavilionul României la Expo 2020 Dubai a găzduit miercuri seminarul "The Future of Energy, Bringing Together Conventional and Alternative Sources", menit să promoveze schimburile de bune practici ca platformă de identificare a unor soluţii sustenabile în domeniul energiei.

Cu această ocazie, secretarul de stat în Ministerul Energiei Akos Derzsi, în calitate de keynote speaker, a declarat că evenimentul organizat de Pavilionul României este o bună oportunitate pentru instituţia pe care o reprezintă să îşi prezinte activitatea. De asemenea, a subliniat faptul că energia verde este un obiectiv strategic al României şi că este nevoie de atragerea de investiţii în domeniu.

La rândul său, consulul general al României la Dubai, Nicoleta Teodorovici, a evidenţiat faptul că energia este un sector vital, inclusiv pentru România, şi că protejarea mediului trebuie să fie o prioritate, în special prin utilizarea resurselor regenerabile, potrivit Agerpres.ro.

Tot în cadrul seminarului, directorul general al PMG Wind Romania, Călin Florian, a făcut o prezentare pe tema implementării sistemelor hibride de energie eoliană şi solară, ca soluţie pentru o energie sustenabilă.

Evenimentul a fost moderat de Comisarul General al Pavilionului României, Ferdinand Nagy, conform paginii de pe Facebook a Pavilionului Romaniei la Expo 2020 Dubai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.