Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expozanţi din ţară şi din Republica Moldova, la cea de-a şase ediţie a Serbării Florilor

kudika.ro
narcise
La eveniment sunt prezente cu expoziţii şi şase instituţii publice, printre care Facultatea de Horticultură Iaşi, Grădina Botanică "Anastasie Fătu" Iaşi sau Direcţia Silvică Vaslui. La standurile amenajate în Piaţa Centrului Civic, cei interesaţi pot găsi flori, arbuşti, aranjamente florale, răsaduri sau bulbi şi îngrăşăminte pentru flori, fiind oferite, de asemenea, sfaturi pentru cultivarea florilor.

"Municipiul Vaslui este gazda unui eveniment deosebit. Suntem la a şasea ediţie a Serbării Florilor şi vreau să mulţumesc tuturor participanţilor care au venit cu exponate. Mulţumesc şi instituţiilor publice care sunt prezente cu expoziţii. Vasluienilor vreau să le transmit să vină zilele acestea să viziteze piaţa pentru că au ce vedea. Sunt convins că cei care vor veni să vadă această expoziţie va pleca acasă cu o floare, simbol al primăverii, al vieţii pe care dorim să o reluăm după această perioadă destul de dificilă. E frumos şi le mulţumesc şi colegilor care au muncit pentru reuşita acestui eveniment", a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

În cadrul evenimentului, Grădina Botanică "Anastasie Fătu" din Iaşi va desfăşura şi un atelier de lucru în care vor fi prezentate tehnici de realizare a aranjamentelor florale, buchete pentru diferite evenimente şi compoziţii vegetale specifice unor tipuri de expoziţii şi festivaluri florale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.