Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expoziţie imobiliară în perioada 17-19 mai în Capitală

constructii imobiliare

Expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanţi, care va avea loc în perioada 17 - 19 mai, în incinta parcării BricoDepot Băneasa, va cuprinde circa 22.000 de locuinţe, aproximativ jumătate din cererea de locuinţe noi din Capitală şi împrejurimi, relevă organizatorul evenimentului, potrivit Agerpres.

Cererea de locuinţe noi din Bucureşti şi împrejurimi este de circa 45.000 de unităţi. Locuinţele disponibile la târg sunt grupate în 87 de ansambluri rezidenţiale şi cumulează peste 1.200.000 de mp utili, din portofoliul a 65 de dezvoltatori. 

De asemenea, această ediţie a târgului imobiliar din Capitală vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o componentă de educaţie financiară, respectiv instrumente dedicate de educaţie financiară. 

'Fiind un târg dedicat sectorului rezidenţial, ne-am concentrat, încă de la prima ediţie, pe rigurozitatea procesului de selecţie, respectiv promovarea dezvoltatorilor şi ansamblurilor care pun accent pe calitatea construcţiilor. Aşadar, la cea de-a cincea ediţie Imobiliarium, aducem în atenţia vizitatorilor peste 22.000 de imobile, ce reprezintă peste circa 50% din cererea de noi locuinţe propuse spre vânzare în zona Bucureşti - Ilfov, multe dintre acestea însoţite de extra beneficii şi discounturi', a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Citește și: Un bărbat, suspectat că își înșală iubita, a murit, după ce a picat testul detectorului de minciuni

Oferta actuală propune şi o gamă variată de beneficii, precum facilităţi tehnologice, construcţii din materiale sustenabile locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje, incluse în preţ. Totodată, pe timpul desfăşurării evenimentului, cei interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe pot obţine anumite reduceri. 

"Începând cu ediţia din această primăvară, Imobiliarium mizează pe componenta de educaţie financiară a vizitatorilor aducând în atenţia acestora şi un calculator financiar, disponibil în cadrul evenimentului, cu rolul de a recomanda vizitatorilor costurile optime ale unei locuinţe, raportate la veniturile proprii. Calculatorul financiar poate fi utilizat şi online pe imobiliarium.ro, după completarea formularului de participare", se menţionează în comunicat. 

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe site până joi, 16 mai, inclusiv, anunţă organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.