Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expoziție inedită la Sibiu: 27 de benzi desenate originale, care cuprind în total 111 planșe realizate de 26 de autori, vor fi expuse în cadrul unei gale

Artmark
expozitie arta

O expoziție inedită va fi inaugurată vineri la Sibiu. Zeci de benzi desenate vor fi expuse pe Esplanada Sălii Thalia. Expoziția se numește „Eroii care au făcut istorie” și se va desfășura între 15 și 31 ianuarie. Orașul Sibiu este prima destinație din itinerariul expoziției „Eroii care au făcut Istorie”. Vernisajul este inclus în evenimentul „Ziua Culturii în Capitala Culturii”, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu, relatează Mediafax.

Expoziția de pe Esplanada Sălii Thalia este realizată cu lucrările primite în urma concursului național dedicat artiștilor, organizat în cadrul Festivalului de Benzi Desenate Istorice Brașov 2020. 27 de benzi desenate originale, care cuprind în total 111 planșe realizate de către 26 de autori, vor fi expuse la Sibiu între 15 și 31 ianuarie.

Citește și: VIDEO - Moment CRUCIAL înainte de începerea școlilor - ziua în care se ia decizia finală! Klaus Iohannis: 'Vom face o reevaluare'

Expoziția B.D. outdoor ,,Eroii care au făcut Istorie” a fost lansată pe data de 18 decembrie 2020 în Piața Sfatului din Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.