Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exprimare liberă, dar pe bani! Elon Musk va taxa utilizatorii Twitter - Primele demersuri legale au început

consent.yahoo.com
twitter

Twitter lucrează pentru a introduce plăţi pe platforma sa de socializare şi a început să solicite licenţe de la autorităţile reglementare, a relatat luni Financial Times, citând persoane familiare cu problema. Noul şef Elon Musk împinge Twitter să creeze noi fluxuri de venituri, deoarece se confruntă cu o scădere a veniturilor din publicitate, după preluarea companiei, într-un acord de 44 de miliarde de dolari încheiat în octombrie.

Dezvoltarea caracteristicii de plăţi este condusă de Esther Crawford, director de management de produs la Twitter, potrivit publicaţiei, care a adăugat că aceasta devenise un locotenent cheie al lui Musk.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters. Musk a spus anterior că achiziţia Twitter va face parte dintr-un plan general pentru a crea ”aplicaţia bună la toate”, un serviciu care ar oferi reţele sociale, plăţi peer-to-peer şi cumpărături de comerţ electronic.

Înainte de preluarea de către Musk, Twitter a explorat, la începutul anului 2021, posibilitatea de a permite utilizatorilor săi să primească sfaturi sau plăţi digitale de la adepţii lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.