Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Florin Secară cere explicații privind exproprierea companiei ROMVAC

Florin Secara

Candidatul PNL la primăria Voluntari, Florin Secară, i-a solicitat primarului din Voluntari, Florentin Pandele să ofere, urgent, o serie de explicaţii, în chestiunea expropierii companiei Romvac. Secară a punctat că - având în vedere personajele implicate - asistăm la un nou caz de nepotism în cadrul primăriei Voluntari, păstorit de primarul Florin Pandele, se arată în comunicatul transmis redacției.

„Am citit şi eu, cu stupefacţie, dezvăluirile făcute de cotidianul „România Liberă”, în chestiunea companiei Romvac din oraşul Voluntari. De asemenea, observ că nu v-aţi deranjat să oferiţi explicaţii publice în această chestiune, deşi acestea v-au fost solicitate. Pe această cale, vă cer să răspundeţi  de urgenţă la o serie de întrebări pe care şi le pune orice cetăţean din Voluntari cu bune intenţii, după ce a citit dezvăluirile presei:

  1. De ce a susţinut primăria Voluntari expropierea unei părți a terenurilor producătorului de vaccinuri, în condiţiile în care compania câştigase un proces cu prefectura în aceeaşi speţă? Practic, indirect, aţi încălcat o decizie a instanţei.
  2. Cum apreciaţi faptul că unul din beneficiarii exproprierii  este Cristi Dumitru, fratele directorului executiv adjunct al Primăriei Voluntari Adrian Dumitru și, totodată, fiul consilierului local PSD Emil ­Dumitru. Nu consideraţi că acesta este un caz clar de nepotism şi conflict de interese?
  3. Cum comentaţi declaraţiile lui Emil Dumitru, consilier local PSD, care a spus, despre respectivul lot: “Acea parcelă este aur pentru mine” sau”Vreau să-mi parchez camioanele acolo”? Domnul Dumitru pare că se incriminează singur.
  4. Cum explicaţi că aţi susţinut declanşarea procedurilor de expropriere în vederea realizării obiectivului de interes local ”Reabilitare drum acces Romvac”, chiar dacă este vorba despre o şosea de beton, în stare fizică foarte bună?
  5. Este întâmplător faptul că fostul prefect Daniel Mihai Rășică – cel care a invocat pericolul rusesc atunci când a cerut anularea titlului de proprietate pe un teren al companiei Romvac - a fost şeful dvs  de cabinet şi este naşul dvs de căsătorie?
  6. Departe de mine gândul de a mă transforma în avocatul unei companii private, dar nu consideraţi că întregul caz reprezintă dovada unui nou caz de nepotism pe care îl practicaţi în cadrul primăriei Voluntari?

Vă cer, pe această cale, să nu îi trataţi cu aroganţă şi autosuficienţă pe locuitorii din Voluntari şi să oferiţi explicaţii publice în speţa de mai sus. Potrivit cetăţenilor din Voluntari, nepotismul şi favorizarea apropiaţilor dvs sunt la ordinea zilei la nivelul primăriei pe care o conduceţi şi cazul prezentat de presă reprezintă o nouă dovadă în acest sens”, a conchis candidatul PNL la primăria Voluntari, Florin Secară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.