Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Extinderea plajei din Mamaia continuă și pe parcursul iernii

click.ro
mamaia litoral 1 mai

Operațiunea privind extinderea plajei din Mamaia continuă și pe parcursul iernii. Autoritățile anunță că lucrările sunt în toi și că la începutul verii plaja va avea în plus 53 de hectare. La operațiune sunt folosite cantități uriașe de nisip.

Reprezentanții Companiei Apele Române anunță că operațiunile de pe plaja din Mamaia sunt în toi. Până la vară, vor fi 53 de hectare de plajă nouă pe o lungime de 6.950 de metri liniari. În total 4,5 de milioane de metri cubi de nisip sunt aduși pe plajă.

Extinderea plajelor de la Marea Neagră este cel mai mare proiect din ultimii 50 de ani. Acesta costă peste 800 de milioane de euro și presupune lucrări de-a lungul întregului litoralul românesc, de la nord la sud, în 11 zone.

Programul se va finaliza în anul 2023. Până atunci vor fi extinse cu peste 200 de hectare stăvilarele Edighiol/Periboina, plajele Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, în etapa I, şi plajele Costineşti, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia-Venus-Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai, în etapa II.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.