Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Extrema algeriană Riyad Mahrez şi-a prelungit contractul cu Manchester City

calcioefinanza.it
manchester city

Extrema algeriană Riyad Mahrez şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Manchester City, de care este legat acum până în 2025, a anunţat vineri campioana din Premier League într-un comunicat citat de AFP.

Mahrez a sosit în 2018 la City, cu care a câştigat de trei ori campionatul, de trei ori Cupa Ligii engleze şi o dată Cupa Angliei, disputând de asemenea prima finală de Liga Campionilor din istoria clubului, pierdută în 2021 în faţa lui Chelsea (1-0).

Născut şi format la Sarcelles, în regiunea pariziană, Mahrez a fost deja campion cu Leicester City în 2016. Sub comanda lui Pep Guardiola, el a jucat 189 de meciuri, reuşind 63 de goluri şi 45 de pase decisive, potrivit Agerpres.ro.

"Sunt foarte fericit să semnez acest nou contract. M-am bucurat de fiecare minut pe care l-am petrecut aici. Este o plăcere să fac parte dintr-un club atât de incredibil", a explicat el în comunicat.

Txiki Begiristain, directorul sportiv al lui City, a remarcat aportul lui Mahrez, cu "tehnica, talentul, angajamentul şi setea sa de victorie care a fost evidentă de când a venit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.