Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ezequiel Lavezzi, fost internațional argentinian, și-a anunțat retragerea din fotbal

Ezequiel Lavezzi

Ezequiel Lavezzi (34 de ani), fost internațional argentinian și jucător la echipe precum Napoli sau Paris Saint-Germain, și-a anunțat, vineri, retragerea din fotbalul profesionist, anunță MEDIAFAX.

"Această poveste a avut niște ani senzaționali. Ani marcați de ceea ce am învățat, de momente unice, care îmi vor rămâne în inimă. Voi fi veșnic recunoscător celor care au rămas alături de mine de-a lungul acestei călătorii. Cu multă bucurie, spun la revedere celei mai frumoase faze din viața mea. Am fost extrem de fericit!", a scris Lavezzi, vineri, pe contul său de Twitter.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Ezequiel Lavezzi (34 de ani) a fost legitimat la echipele Estudiantes, Genoa, San Lorenzo, Napoli, Paris Saint-Germain și Hebei China Fortune. Actuala înțelegere cu formația din China expiră la finalul acestui an.

Cele mai importante realizări ale lui Lavezzi au avut loc la Paris Saint-Germain, unde a câștigat patru titluri de campion, două Cupe ale Franței, trei Cupe ale Ligii și o Supercupă. De asemenea, cu Napoli a câștigat Cupa Italiei, în sezonul 2011/2012.

În 2008, Lavezzi a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice, cu Argentina. În total, atacantul a acumulat 51 de meciuri și nouă goluri la națională, alături de care a disputat și finala Campionatului Mondial din 2014, pierdută contra Germaniei, scor 0-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.