Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

F1 2023 - Cel mai bun joc din serie: Manevrabilitate, grafică și continuarea poveștii din 2021 sunt doar o parte dintre plusuri / Review+Video

Codemasters.com
F1 23

Codemasters a reușit o nouă magie în lumea jocurilor video din genul sporturilor cu motor. Jocul Formula 1 2023 care urmează să fie disponibil pentru pasionații din România pe data de 16 iunie, pe platformele Xbox, Playstation și PC, pare a fi cel mai bun din această saga.

Pe lângă manevrabilitatea vizibil îmbunătățită pentru mașinile din noua eră, F1 23 adaugă, de asemenea, următorul capitol al modului de poveste Braking Point introdus în F1 2021, plus un nou sistem de progresie bazat pe recompense, cu obiective zilnice, săptămânale și sezoniere, notează site-ul de specialitate IGN.

Rezultatul este suficient pentru a ne ține ocupați, chiar dacă kilometrajul personal poate varia substanțial, în funcție de gustul tău atât în campaniile solo, curatoriale, cât și în modurile de joc de tip live service.

Modificările radicale ale regulamentului din sezonul trecut au adus la start un lot plin de mașini de Formula 1 nou-nouțe, care, cu roți și pneuri mai mari, erau cele mai frumoase mașini pe care sportul cu motor le-a văzut de ceva vreme. Cu toate acestea, au fost, de asemenea, cele mai grele mașini din istoria campionatului.

În F1 22, acest lucru s-a tradus printr-un model care a făcut ca manevrarea acestui volum suplimentar să fie destul de dificilă. Reînvățarea limitelor acestor mașini noi a fost, fără îndoială, o provocare captivantă, dar nu a fost întotdeauna o provocare distractivă, a existat cu siguranță o nestatornicie în modul în care mașinile aveau tendința de a subvira la intrarea în viraje și de a supravira în timp ce încercau să iasă din ele cu accelerația.

Manevrabilitatea a fost îmbunătățită consistent

În F1 23, manevrabilitatea s-a îmbunătățit dconsistent. Există încă o senzație de volum aici, în mașinile grele din noua eră, dar se simt considerabil mai cooperante, mai aderente și mai stabile, în special la abordarea bordurilor.

Și mai bine, pentru cei care nu au un volan, există o intuitivitate cu adevărat excelentă a comenzilor de pe game pad în acest an. Acest lucru a fost cel mai evident pentru mine în timp ce am navigat prin viraje lente în circuite stradale înguste și ieșind din alunecările timpurii atunci când se apasă prea tare pe accelerație.

Nu știu dacă am reușit vreodată să prind cu adevărat supravirarea atât de eficient cu un umil stick analogic în vreun joc de F1, vreodată. F1 23 este cu ușurință cel mai bun lucru pe care seria F1 l-a simțit vreodată pe un controler tradițional.

Mașinile se simt pline de viață și periculoase, dar îți respectă comenzile.

Breaking Point 2

Braking Point 2 este continuarea poveștii pe care Codemasters a început-o în F1 2021 și, în ciuda faptului că cele 17 capitole ale sale durează doar câteva sesiuni pe parcursul a două zile, este cu siguranță partea preferată a fanilor din jocul de anul acesta.

În timp ce în F1 2021 Braking Point se concentra pe perechea de șoferi, formată din debutantul Aiden Jackson și olandezul Casper Akkerman, care se retrage din activitate, Braking Point 2 își extinde obiectivul. În acest caz, accentul se pune pe întreaga echipă Konnersport, de la piloți (Jackson și dușmanul său de lungă durată Devon Butler) la simpaticul director de echipă Andreo Konner.

De asemenea, în cadru se află Davidoff Butler, tatăl lui Devon și directorul executiv al sponsorului principal al Konnersport, plus pilotul de F2 în devenire Callie Mayer, care este impresariat de Akkerman.

La fel ca în Braking Point 1, evenimentele din partea secundă sunt un amestec de scenarii cu provocări specifice pe care trebuie să le îndeplinești în calitate de Jackson, Mayer și chiar Devon Butler însuși. Unele evenimente sunt curse complete, dar cele mai multe sunt situații la mijlocul cursei, în care ți se poate cere să termini înaintea anumitor piloți sau echipe, să îți salvezi sau să îți aperi poziția după ce te-ai confruntat cu un ghinion sau să valorifici o strategie inteligentă.

Dacă reușești mai mult de atât, poți câștiga obiective bonus, iar dacă faci acest lucru te clasifică în modul poveste pentru a debloca noi răspunsuri la întrebările presei și la întrebările personalului intern, dar nu schimbă povestea generală, doar povești secundare minore și conversații pe parcurs. Acestea fiind spuse, îmi place foarte mult structura, apreciez varietatea și îmi plac obiective pe care această poveste le trasează jucătorului.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.