Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fabio Cannavaro a declarat că își dorește să antreneze din nou în Europa

fabio cannavaro

Fabio Cannavaro (46 de ani), fost câștigător al Balonului de Aur, în prezent tehnician al formației chineze Guangzhou Evergrande, a anunțat că și-ar dori să antreneze o formație din Europa, potrivit Mediafax.

"Obiectivul meu e să revin în Europa, unde mă pot lupta cu marii antrenori, dar trebuie să fiu pregătit și să capăt experiență. Aici, în China, îmi fac stagiul de pregătire", a declarat Cannavaro, pentru Sky Italia.

Ulterior, Cannavaro a vorbit despre fotbalul din China, Asia fiind singurul contient pe care a antrenat până în prezent.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

"Am dus echipa în Liga Campionilor, iar acum pot lupta să câștig ceva. E o experiență fantastică. În fotbalul din China nu ai aceeași intensitate și tehnică pe care o găsești în Europa, dar când joci în Liga Campionilor întâlnești adversari puternici", a mai spus Cannavaro.

În cariera sa de antrenor, Cannavaro a câștigat titlul și Supercupa Chinei alături de Guangzhou Evergrande, formație pe care o pregătește din 2017 și pe care a mai antrenat-o în intervalul noiembrie 2014-iunie 2015. El a mai activat la Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), Al Nassr (Arabia Saudită), și naționala Chinei, unde a fost interimar pentru aproximativ două luni.

Ca jucător, Cannavaro a câștigat Campionatul Mondial din 2006, alături de Italia, și a evoluat la formații importante ale Europei, precum Juventus, Real Madrid sau Inter Milano. În 2006, după turneul final, fundașul central a câștigat Balonul de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.