Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fabio Jakobsen a câştigat cursa pentru sprinteri din cadrul competiţiei virtuale "Provocarea starurilor"

School online
scoala online

Ciclistul olandez Fabio Jakobsen a câştigat sâmbătă cursa pentru sprinteri din cadrul competiţiei virtuale denumite "Provocarea starurilor" (''Challenge of Stars"), informează cyclingpro.net.

Fabio Jakobsen, care este legitimat la echipa Deceuninck-QuickStep, s-a impus în finală în faţa italianului Filippo Ganna, sportivul echipei Ineos. Jakobsen l-a învins în sferturi de finală pe campionul mondial, danezul Mads Pedersen, iar în semifinale, pe germanul Pascal Ackermann.

Filippo Ganna a fost mai bun în sferturi decât compatriotul său Matteo Trentin, iar în semifinale l-a eliminat pe belgianul Jasper De Buyst, scrie Agerpres.

Citește și: Numărul infectărilor cu coronavirus SCADE în continuare: DOAR 145 de NOI cazuri diagnosticate în 24 de ore/ 11.187 vindecați

Jakobsen a câştigat două etape în ediţia de anul trecut a Turului Spaniei.

În programul acestui concurs organizat pe platforma BKOOL sunt două curse, una pentru sprinteri, cu un parcurs virtual de 1,2 km în Toscana, iar alta pentru căţărători cu ascensiune, tot virtuală, de 2,9 km la Stelvio, în Alpii italieni.

Printre cei care vor concura duminică în a doua cursă sunt englezul Chris Froome, italianul Vincenzo Nibali, polonezul Rafal Majka sau danezul Jakob Fuglsang.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.