Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la o fabrică din România: Planul Roșu a fost activat / 12 muncitori s-au intoxicat (UPDATE)

breaking news ultima ora

UPDATE 25 martie, ora 14.06: Planul roșu a fost dezactivat

„Urmare a rezultatelor acestor evaluări a fost dezactivat planul roșu de intervenție, la ora 14.00”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE 25 martie, ora 14.02:

„În cele din urmă, un număr de 13 persoane au fost asistate medical. Toate au refuzat transportul la spital. Echipajele se întorc la bază”, a transmis ISU Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în judeţul Cluj, după ce 12 muncitori de la o fabrică s-au intoxicat. Incidentul a avut loc la o fabrică de mobilă.

„La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la un operator economic situat pe strada Laminoriștilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunțat faptul că 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță. Toate cele 12 persoane sunt conștiente și cooperante, acuzând stare de rău. Astfel, a fost activat Planul Roșu de intervenție. Spațiul unde aceste persoane lucrau a fost deja ventilat. La misiune iau parte o autospecială cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 3 echipaje SAJ”, transmite ISU Cluj.

„CJ - mun. Câmpia Turzii - semnalarea unei posibile intoxicații cu o substanță de curățare, la o societate comercială de prelucrare a mobilei.

Din informațiile primite la acest moment, 12 persoane, conștiente și coooerante, acuză stare de rău.

Pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Cluj a fost activat Planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resursei medicale la fața locului.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la locul indicat au fost alocate 1 mașină de stingere, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică”, mai transmit autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.