Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Cum i-a spus Donald Trump preşedintelui Chinei că bombardează Siria

Donald Trump nebun

Preşedintele SUA, Donald Trump, a povestit că l-a informat pe preşedintele chinez Xi Jinping, invitat la reşedinţa sa din Florida joia trecută, cu privire la loviturile americane în Siria în momentul când se servea desertul, în jurul 'celui mai bun tort cu ciocolată pe care l-aţi văzut vreodată', informează miercuri AFP.

Într-un interviu acordat postului Fox Business şi difuzat miercuri, preşedintele american a relatat în amănunt circumstanţele din jurul loviturilor americane punitive împotriva unei baze aeriene siriene, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

'Eram aşezat la masă, (...) eram pe cale să mâncăm desertul şi aveam cel mai bun tort cu ciocolată pe care l-aţi văzut vreodată, iar preşedintele Xi se ospăta', a povestit Donald Trump.

'Şi am primit mesajul din partea generalilor mei, că navele noastre sunt pe poziţii şi armele pregătite. Ce faceţi? S-a decis să se lanseze atacul, prin urmare rachetele erau pe drum. Şi am spus: 'Domnule preşedinte, lăsaţi-mă să vă explic un lucru'. Asta se întâmpla în momentul desertului', a continuat preşedintele american.

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

'Prin urmare, s-a întâmplat că i-am spus (preşedintelui Xi) că tocmai am lansat 59 de rachete. El (Xi Jinping) a tăcut vreo 10 secunde şi i-a cerut traducătorului să repete... Am crezut că nu este un semn bun. El mi-a răspuns: oricine este atât de brutal şi foloseşte arme chimice împotriva unor copii şi bebeluşi (trebuie pedepsit)...este OK. El era de acord cu mine', a explicat Trump.

Donald Trump l-a primit joia şi vinerea trecută pe omologul său chinez Xi Jinping la reşedinţa sa Mar-a-Lago, în Florida, pentru o primă întrevedere între cei doi oameni de stat.

Citește și: DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

'Ah, este incredibil, ştiţi, de la sute de kilometri toate rachetele şi-au atins ţinta, incredibil', şi-a exprimat satisfacţia miliardarul american, lăudând armele şi tehnologiile militare americane ca fiind 'de cinci ori' mai bune decât din restul lumii.

Loviturile aeriene americane în Siria, ca răspuns la un presupus atac chimic imputat regimului Bashar al-Assad, a vizat o bază militară siriană, însă potrivit Rusiei, aliata Siriei, numeroase rachete americane şi-au ratat ţinta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.