Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Mesajul reginei Elisabeta pentru Emma Răducanu: 'N-am nicio îndoială că performanţa ta ieşită din comun...'

evz.ro
regina elisabeta

Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu imediat după meciul victorios de la US Open, printr-o scrisoare publicată pe conturile de socializare ale monarhiei. Pe contul de Instagram al ei şi al prinţului William, Kate au transmis și ei un mesaj de felicitare pentru sportivă,

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără şi e dovada muncii tale extraordinare şi a dedicării. N-am nicio îndoială că performanţa ta ieşită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generaţie a jucătorilor de tenis. Îţi trimit cele mai calde urări, ţie şi mulţilor tăi fani. Elizabeth R.”, i-a transmis Regina sportivei cu origini românești.

Citește și: Emma Răducanu a câştigat US Open 2021

O altă membră a Casei Regale, Kate Middleton, i-a scris Emmei Răducanu, care a câştigat US Open la vârsta de 18 ani fără să piardă vreun set.

„Felicitări uriaşe Emma Raducanu pentru performanţele tale uimitoare şi victoria istorică de Grand Slam! Incredibil - suntem cu toţii atât de mândri de tine ”, a scris Kate pe platformă.

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3 și scrie istorie, câștigând US Open 2021. Britanica a ajuns astfel la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi la US Open.

Citește și: VIDEO Emma Răducanu, după ce a câștigat US Open: 'Este un vis absolut. Am vorbit cu părinţii mei. Profit de viaţă' .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.