Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Oltenii i-au copiat pe moldoveni: House Parade la țară, cu tirul / VIDEO

O variantă redusă, dar la fel de zgomotoasă a Liberty Parade are loc de cinci ani într-o comună din Vâlcea. Defilarea pe uliţe în ritmuri de muzică house a început în glumă, cu un tractor. Acum, cei peste 150 de participanţii s-au distrat într-un TIR, spre uimirea sau indignarea localnicilor mai în vârstă, care încă nu s-au obişnuit cu parada.

Citește și: Râzi cu lacrimi: Cum se distrează tinerii aceștia nu ai mai văzut! Aruncă semințe de floarea soarelui în loc de bani / VIDEO

TIR-ul plin cu petrecăreţi şi din care răsuna muzica electronică i-a scos în faţa porţilor pe localnicii cin Glăvile.

„ Acum cinci ani de zile am fost la adevărata Liberty Parade din Constanța și am zis să încercăm să facem și noi ceva. La început a fost ceva mai mic, cu un tractor, a fost ceva mai în glumă și la al doilea am văzut că merge și am zis să încercăm și noi cu un TIR”, explică Marius Tosu, organizator.

„Chiar așa se cheamă, House Parade Glăvile, e o activitate care se desfășoară în TIR, muzică, tineretul dansează, deci e frumos”, spune Ion Ignățescu, primarul din Glăvile.

A fost al cincilea an consecutiv în care uliţele din Glăvile au devenit scena unei astfel de petreceri. Participanţii la paradă au fost însoţiți în permanenţă de jandarmi şi poliţişti, pentru a evita incidentele neplăcute.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.