Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Te rezolvă văru'! Ce au găsit procurorii acasă la Marian Vanghelie: Avea 9, nu 5

Marian Vanghelie e arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de corupție! Lângă Vanghelie e și vărul său, Niculae Mircea-Sorin, unul dintre oamenii săi de încredere, care era folosit pentru a-i rezolva anumite probleme.

În motivarea judecătorilor ÎCCJ se arată că în ceea ce priveşte declaraţia de avere a inculpatului Vanghelie, acesta a menţionat că în cuprinsul ultimei declaraţii au fost trecute 5 ceasuri, iar în urma percheziţiei s-au ridicat 9 ceasuri de valoare.

Din declaraţia martorei Dinu Carla Mariana reiese că cele două vile şi acţiunile la societatea comercială Eurowest Imob Consulting SRL le-a cumpărat formal, la solicitarea inculpatului Vanghelie şi a fost dusă la notariat de inculpatul Niculae Mircea-Sorin.

Mai mult, între oamenii lui Vanghelie era un taximetrist care își permitea să locuiască într-un complex rezidențial foarte scump. ”Inculpatul Murgoci, taximetrist de profesie, locuieşte într-un complex rezidenţial, iar soţii Ciocan sunt prieteni din anii 1990 cu inculpatul Vanghelie Marian-Daniel, inculpata Ciocan a ocupat funcţia de şef la achiziţii după venirea inculpatului Vanghelie la Primăria Sectorului 5, apoi pe cea de director la Economat – prin care s-au realizat o parte din actele materiale ale infracţiunii de luare de mită în următoarea modalitate: Economatul plătea sume substanţiale cumpărând panouri publicitare nefuncţionale de la firma CALEX, iar cei care făceau publicitatea, cum ar fi Eugen Dumitru, cumpărau publicitate de la Economat cu o sumă puţin mai mare decât cea plătită firmei Calex.”, arată judecătorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.