Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Făcătura Copilul de geniu, de la Românii au talent! Cum ar demonta CIA magia/ Opinie

protv.ro
Rareș Prisacariu

Concursul 'Românii au Talent' a fost câștigat de un băiețel de numai șapte ani, pe nume Rareș Prisăcariu, care a uimit România. Sigur, vorbim de România care folosește rețelele de socializare ca să afle de la influcenceri cu ce creme să se dea și ce să mai mănânce. Fără să vreau să fiu răutăcioasă, copilul drăgălaș recită ceva ce nu pricepe, iar asta e demonstrat științific.

O spune chiar un fost agent CIA, Andrew Bustamante

Într-un podcast din SUA, Bustamante explica faptul că oamenii au trei faze ale evoluției. De la 0 la 7 ani, ei nu disting adevărul de minciună și cred orice li se spune. Urmează o etapă în care disting realitatea de adevăr, de la 7 la 14 ani, pentru ca mai apoi până în jurul vârstei de 24 de ani, să se formeze cu principii și idei care de regulă le rămân pe viață. Cunoscând mediul în care au fost crescuți și credințele aferente, ei pot fi manipulați ca la carte. E parte din întreaga bază pe care CIA face strategia pentru a ajunge la persoane de interes.

De ce e relevant? Fiindca ne arată că intelectul românilor e undeva cu minus. Dacă o țară întreagă poate crede că acest copilaș drăguț a compus acel text care conține referințe la experiențe de viață pe care el nu are cum să le fi avut până la vârsta de șapte ani, îmi e clar, suntem fraieri! Suntem la nivelul de 0-7 ani, în care nu distingem adevărul de minciună. Sigur, nimic de zis, micuțul e simpatic și talentat și poate avea un viitor ca actor. Dar de aici până la a lăcrima la adevărurile din textul compus de un adult care probabil vrea să combată tot acest trend WOKE e cale lungă. E bine că România își apără credința, e bine că spunem că există Dumnezeu, e bine să dăm speranță. Ce e prost însă e că mare parte din populația acestei țări nu înțelege că e vorba de un show menit să facă audiență, cu texte bine targetate, și nu de un copil cu revelații apostolice!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.