Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook 'caută cu siguranță' modalități de a se implica în industria NFT-urilor

facebook mobil

„Când aveți un portofel criptografic bun, așa cum va fi Novi, trebuie să vă gândiți și la modul în care îi puteți ajuta pe consumatori să sprijine NFT-urile”, a spus David Marcus de pe Facebook.

Pe măsură ce Facebook finalizează dezvoltarea portofelului său propriu de criptomonede, Novi, gigantul rețelelor sociale ar putea sprijini în curând jetoane nefungibile (NFT).

David Marcus, șeful Facebook Financial și co-creator al criptomonedei Diem, inițiat de Facebook, a declarat miercuri că firma „caută cu siguranță” modalități posibile de a se implica în industria NFT.

Facebook are în vedere mai multe opțiuni pentru a introduce funcții NFT, deoarece se află într-o „poziție foarte bună de a face acest lucru”, a spus Marcus într-un interviu de televiziune Bloomberg. „Când aveți un portofel criptografic bun, așa cum va fi Novi, trebuie să vă gândiți și la modul în care îi puteți ajuta pe consumatori să sprijine NFT-urile”, a adăugat el.

Marcus a spus că portofelul criptografic Novi este acum „gata de lansare” după câțiva ani de dezvoltare, dar Facebook a decis să pună lansarea în așteptare până când firma primește aprobarea autorităților de reglementare pentru a merge mai departe cu Diem. Facebook a început să lucreze la moneda digitală în urmă cu doi ani , inițial sub numele Balanță. Gigantul rețelelor de socializare ar considera în continuare lansarea lui Novi fără Diem „ca ultimă soluție”, a spus Marcus, dar consideră că ambele sunt necesare pentru ca Diem să fie un succes.

Facebook a lansat o carte albă pentru așa-numita sa Balanță în iunie 2019, planificând inițial să lege moneda digitală cu mai multe monede fiduciare, inclusiv dolarul SUA, euro, yenul japonez, lira britanică și dolarul din Singapore. Datorită împingerii de reglementare la nivel mondial , Asociația Balanță s-a luptat să-și lanseze stablecoin-ul de atunci, rebrandând în cele din urmă Asociației Diem și reproiectând moneda digitală pentru a fi legată exclusiv de dolarul SUA și pentru a fi reglementată sub guvernul SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.