Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook, Instagram şi Whatsapp au PICAT: Rețelele nu funcționează în mai multe țări

facebook 2

Reţelele de socializare online Facebook, Instagram şi Whatsapp se confruntă cu probleme tehnice, miercuri, în numeroase ţări, inclusiv în spaţiul Uniunii Europene şi în Statele Unite, relatează publicaţiile germane Bild şi Merkur.de.

Numeroşi utilizatori au semnalat probleme în Germania, Spania, Italia, Statele Unite, Belgia, Olanda, Luxemburg, Brazilia, Argentina, Rusia, Indonezia, Australia şi Japonia.

Mulţi utilizatori ai platformei online Instagram au semnalat probleme la transferul imaginilor. În cazul Facebook, sunt raportate probleme privind accesarea paginilor.

Citește și: Surpriză TOTALĂ pe piața pensiilor private - Ce s-a întâmplat în luna mai cu activele fondurilor

Facebook, Instagram şi Whatsapp au avut probleme şi în luna martie, fiind afectaţi circa 30% dintre utilizatori aproximativ 12 ore.

De asemenea parte din utilizatori reclamă grave probleme de comunicare pe Whatsapp. Pe blogul companiei încă nu este anuțată rezolvarea problemelor și nici un termen de soluționare. De altfel, momentan nu a fost anunțată sursa problemelor cu care se confruntă utilizatorii.
Toate aceste probleme vin la numai o zi de la o altă pană cu care s-a confruntat Compania CloudFlare, care protejează şi accelerează peste 785 000 de pagini web din întreaga lume și care a avut probleme marţi după-masă, motiv pentru care paginile web nu au putut fi accesate. Cei care au încercat să intre pe paginile respective au primit eroarea 502.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.