Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook lansează Community Help şi în România

Instagram
facebook instagram twitter

Facebook lansează funcţia Community Help şi în România.Începând de joi, utilizatorii români pot să ceară ajutor sau să le ofere sprijin celor afectaţi de criza COVID-19, prin intermediul Community Help.

Facebook anunţă că funcţia Community Help este acum disponibilă, de joi, şi în România, conform Mediafax.

Noua funcţie poate facilita procesul prin care oamenii pot găsi sprijin, le pot oferi ajutor celor din jurul lor care sunt afectaţi de COVID-19 şi pot contribui cu donaţii la strângerile de fonduri. Community Help vine în sprijinul utilizatorilor pentru orice activitate care îşi propune să îi ajute pe cei din jur, de la livrarea cumpărăturilor pentru persoanele vârstnice şi până acţiuni de voluntariat pentru distribuirea de mâncare prin băncile de alimente locale.

Funcţia, anunţată la nivel global pe 31 martie, poate fi accesată în Centrul de Informaţii sau pe pagina facebook.com/covidsupport, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Este prima dată când Facebook utilizează Community Help într-o criză de sănătate globală, iar pentru a face acest lucru a pornit de la resursele deja disponibile în cadrul funcţiei Situaţii de criză, pe care le-a adaptat pentru a-i ajuta pe utilizatori să poată acţiona şi să primească ajutor cât mai uşor în situaţii de urgenţă.

În urmă cu două săptămâni, Facebook a lansat Centrul de informaţii despre COVID-19, unde utilizatorii pot accesa cele mai noi ştiri de la autorităţile de sănătate locale şi globale, alături de bune practici şi informaţii despre prevenţie. Centrul de informaţii, care poate fi vizitat la facebook.com/covid19 este în prezent disponibil în peste 30 de ţări şi urmează să fie extins către noi regiuni în zilele următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.