Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook lansează o pereche de ochelari inteligenți, folosiți pentru fotografii, filmări și apeluri

ped30.com
ochelari de soare inteligenti rayban facebook

Facebook a lansat o pereche de ochelari inteligenți. Este vorba despre o colaborare cu un brand popular de ochelari, fiind foarte apropiați ca design de formatul tradițional promovat de firmă.

Ochelarii prezentați de Facebook au în dotare două camere frontale, ce pot fi folosite pentru fotografii şi filmări, dar și pentru preluarea sau realizarea unui apel (prin intermediul telefonului mobil). De asemenea, accesoriul permite ascultarea conţinutului audio prin intermediul a două difuzoare.

Comenzile pot fi date fie cu ajutorul unui asistent vocal, care răspunde la comanda “Hey, Facebook”, fie folosind un mic touchpad montat pe ramă, scrie Wired.

În brațele ochelarilor se află un buton de pornire, unul pentru capturi foto, trei microfoane, două difuzoare și un mic touchpad. Pe partea din față sunt cele două camere de 5 megapixeli, precum și o lumină LED care permite oamenilor să știe că purtătorul înregistrează.

Ochelarii au suficient spaţiu de stocare pentru a păstra în jur de 12 filmări de 30 de secunde sau 500 de fotografii realizate cu camera de 5MP. Bateria ar trebui să ţină aproximativ șase ore, cu o folosire intermitentă, iar încărcarea completă se face într-o oră, informează digi-world.tv.

În legătură cu datele cu caracter personal, Facebook a transmis că ochelarii „colectează datele necesare pentru ca aceștia să funcționeze, cum ar fi starea bateriei pentru a vă avertiza când este descărcată, adresa de e-mail și parola pentru datele de conectare de pe Facebook, pentru a verifica identitatea utilizatorului când se conectează la aplicația Facebook View”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.