Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FACIAS îi cere lui Predoiu măsuri rapide în cazul pedofilului eliberat de justiție

FACIAS
FACIAS

Fundația Pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) continuă demersul civic pentru găsirea responsabililor și corectarea gravelor erori comise de autoritățile române în cazul pedofilului german, eliberat din arest după ce a recunoscut că a molestat 36 de minori. FACIAS a redactat și transmis o scrisoare ministrului justiției Cătălin Predoiu în care i s-a prezentat șirul impardonabil de nereguli, dar și ce instituții se fac responsabile pentru starea de nesiguranță publică generată de punerea în libertate a unui individ, cetățean german, care și-a recunoscut infracțiunile comise împotriva unor copii români.

 

FACIAS a cerut ministrului să verifice erorile semnalate și detaliate în cuprinsul scrisorii și să vină public cu o serie de măsuri concrete pentru prevenirea și evitarea acestor situații incredibile pentru un stat în care cetățenii ar trebui să se simtă protejați. Este cazul ca oficialii statului să explice românilor cum a fost posibil ca autoritățile să permită unui individ să molesteze copii în timp ce era supravegheat. Cum a fost posibil ca acest individ să fie eliberat din arestul preventiv? Cum se poate simți un părinte din această țară când află aceste fapte revoltătoareâ? FACIAS va continua acest demers și invită publicul i se alăture. Doar împreună putem preveni asemenea derapaje cu efecte tragice.

Intervenim în cazul pedofilului eliberat din arest din incompetența autorităților române! FACIAS cere măsuri urgente ministrului Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.