Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FACIAS luptă pentru drepturile bucureștenilor: acțiune în instanță împotriva Primăriei Capitalei și Termoenergetica

FACIAS
FACIAS

Într-un context în care majoritatea bucureștenilor se confruntă cu servicii de termoficare insuficiente, Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a decis să se angajeze într-o luptă juridică împotriva Primăriei Capitalei și Termoenergetica. Mai mult, oferă sprijin juridic pentru toate asociațiile de proprietari care au suferit de pe urma indolenței instituțiilor.

Această acțiune marchează un pas important în efortul FACIAS de a apăra drepturile cetățenilor. Prin acest demers, fundația dorește să obțină despăgubiri pentru toți bucureștenii care au fost afectați de nerespectarea promisiunilor făcute de Primăria Capitalei și Termoenergetica.

„Demersul FACIAS este un exemplu elocvent de cum societatea civilă poate și trebuie să se implice atunci când autoritățile își încalcă obligațiile. Prin acțiunea sa, FACIAS speră să aducă schimbări semnificative în modul în care este gestionată termoficarea în București și să asigure că drepturile cetățenilor sunt respectate. Asociațiile de proprietari care vor să beneficieze de sprijinul juridic al avocaților FACIAS pot scrie la abuzuripmb@facias.ro sau edreptultau@facias.ro”, transmite FACIAS.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.