Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FACIAS: Monica Macove minte încercând să-și ascundă vinovăția în cazul gravului accident de circulație pe care l-a provocat

FACIAS
FACIAS

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) solicită Poliției și Parchetului să cerceteze corect accidentul provocat de fostul ministru al Justiției, Monica Macovei și să nu se lase influențate de funcțiile deținute în trecut și de relațiile pe care aceasta le mai are în instituțiile statului.

„Fostul ministru al Justiției trebuie să răspundă pentru faptele sale.

Un om nevinovat se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit cu mașina de fostul ministru Monica Macovei.

Potrivit presei, Poliția Romana a constatat că Monica Macovei „nu a adaptat viteza la condițiile de drum” într-o curbă „deosebit de periculoasă la dreapta”. Apoi a „pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu motocicleta condusă regulamentar”.

Concluziile anchetei Poliției contrazic afirmațiile Monicăi Macovei care, fără urmă de umanitate și moralitate, a dat vina pe victimă. Macovei a susținut că motociclistul „a intrat din plin în aripa stângă a mașinii” și că ea nu a intrat pe contrasens.

Minciunile Monicăi Macovei sunt cu atât mai grave cu cât aceasta a deținut numeroase funcții publice, inclusiv pe aceea de ministru al Justiției, pozând ani întregi într-un model de cinste și corectitudine”, transmite FACIAS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.