Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FACIAS reprezintă cetăţenii români în UE în cadrul Festivalului Democraţiei din Europa

FACIAS
FACIAS

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a participat la Adunarea Generală a Asociaţiei pentru Democraţie Locală (ALDA), desfăşurată în perioada 6-9 iunie în Etterbeek, Bruxelles. Evenimentul anual, emblematic pentru eforturile reţelei europene, a reunit o gamă largă de actori sociali care împărtăşesc o viziune comună: protejarea şi promovarea drepturilor cetăţenilor.

FACIAS promovează interesele cetăţenilor români în comunitatea europeană

Prin participarea la acest eveniment major, FACIAS continuă să se implice activ în comunitatea europeană pentru a promova interesele cetăţenilor din România. În acelaşi timp, identifică modele de bune practici şi colaborează cu partenerii europeni pentru a dezvolta politici care sunt mai aproape de nevoile cetăţenilor.

Această participare este o etapă crucială în drumul către un viitor în care cetăţenii sunt protejaţi, informaţi şi activi în societate. Ne aşteptăm ca impactul acestei participări să se resimtă în activităţile viitoare ale FACIAS, întrucât, fundaţia amplifică vocea cetăţenilor români, consolidând parteneriate şi promovând drepturile cetăţenilor în cadrul larg al democraţiei europene.

Provocările cu care se confruntă societatea modernă sunt complexe şi interconectate, iar FACIAS crede cu tărie că participarea activă a cetăţenilor la procesul democratic este esenţială pentru a depăşi aceste obstacole.

FACIAS continuă să îşi asume un rol activ în îmbunătăţirea democraţiei locale şi a vieţii cetăţenilor români!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.