Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - PSD bate moneda cu falimentul administrației publice locale: Guvernul să trimită banii necesari pentru CJ și primării

psd

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lucian Romaşcanu, a afirmat că primăriile şi consiliile judeţene mai au bani pentru cel mult o lună după ce au cheltuit 500 de milioane de lei pentru combaterea coronavirusului şi au primit de la Guvern 17 milioane de lei.

Romaşcanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Guvernul trebuie să îşi ia în serios atribuţiile şi să transmită banii necesari pentru funcţionarea unităţilor administrativ-teritoriale (UAT).

„E un semnal de alarmă pe care l-am mai tras şi altădată, şi anume starea inerentă de faliment a consiliilor judeţene şi a primăriilor, în contextul în care UAT-urile au investit peste 500 de milioane de lei pentru combaterea coronavirusului primind de la Guvern doar 17 milioane. Răspunsurile publice ale guvernanţilor au fost că vor primi, li se vor deconta aceşti bani din fonduri europene, dar procedura conform celor menţionate de dumnealor se va încheia la 31 decembrie. Bani nu mai sunt decât pentru maxim o lună şi somăm Guvernul să îşi ia foarte în serios atribuţiile şi să transmită banii necesari pentru funcţionarea consiliilor judeţene şi a primăriilor”, a afirmat Lucian Romaşcanu.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ a trecut de Parlament: 20 de REGULI care îți vor afecta viața de zi cu zi, după 15 mai .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.