Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După medici falși, a apărut și un fals arhitect: A fost prins abia acum, după o activitate de mai mulți ani

https://www.facebook.com/SaintGobainRO
fabrica, arhitect, construcții

Un fals arhitect care, timp de mai mulţi ani, a semnat documentaţii pentru autorizarea de construcţii a fost depistat, marţi, de autorităţile din Sinaia, acestea anunţând că vor sesiza poliţia.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sinaia, Hurdubelea Petre Silviu a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani, folosind datele de identificare ale altei persoane.

"Facem cunoscut publicului numele domnului Hurdubelea Petre Silviu care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane. Falsul a fost descoperit astăzi de către Arhitectul Şef al Oraşului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcţii Prahova care au solicitat verificarea acestuia de care Ordinul Arhitecţilor din România în urma unor suspiciuni în legatură cu o documentaţie de urbanism depusă la sediul nostru. Îi mulţumim colegei noastre pentru profesionalismul şi responsabilitatea cu care a acţionat. Lansăm acest avertisment public deoarece există posibilitatea ca mai mulţi cetăţeni să fie expuşi, fără voia lor, unui act de fraudă", menţionează sursa citată.

City managerul staţiunii Sinaia, Marian Panait, a explicat că suspiciunile au apărut din cauza ştampilei, care nu era lizibilă, dar şi a faptului că persoana care a depus documentaţia respectivă "nu a calculat corect coeficienţii şi nu a făcut corect raportarea proiectului la cerinţele din certificatul de urbanism".

În arhiva primăriei au mai fost găsite două proiecte depuse de acelaşi arhitect în 2018 şi 2019, a precizat Panait.

Primăria Sinaia va sesiza Poliţia în acest caz, procedura fiind în lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.