Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia Barack Obama a aniversat 25 de ani de căsnicie. Ce surpriză i-a făcut fostul lider SUA soţiei sale / VIDEO

www.wikipedia.org
Barack si Michelle Obama

Fostul preşedinte american Barack Obama i-a adus un omagiu lui Michelle cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a căsniciei lor printr-un gest romantic, scrie Independent.

În timp ce Michelle era prezentă la o Conferinţă pentru femei din Pennsylvania, evenimentul a fost întrerupt de o transmisiune video din partea lui Barack - şi nimeni nu s-a putut abţine din plâns.

În primul rând, fostul lider american şi-a cerut scuze pentru faptul că intervine în timpul evenimentului. Apoi, i-a transmis soţiei sale un mesaj emoţionant de două minute, timp în care i-a făcut atât pe Michelle, cât şi pe cei din jurul ei să lăcrimeze.

Declarația care schimbă totul! Ministrul Muncii admite că salariile pot scădea, după transferul contribuțiilor sociale

"A trebuit să intervin în cadrul acestui eveniment pentru că astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie. Iar faptul că m-ai putut suporta pentru un sfert de secol este o dovadă remarcabilă că eşti o persoană sănătoasă, minunată, răbdătoare", şi-a început discursul Obama, potrivit People.

"A fost mult mai uşor pentru mine, pentru că tu nu doar că eşti un partener extraordinar, dar reprezinţi un prieten formidabil, cineva care mă face întotdeauna să râd, cineva care s-a asigurat mereu că urmez calea cea dreaptă, dar ai fost, de asemenea, un exemplu pentru fiicele noastre şi pentru întreaga ţară ".

"Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost să fiu persistent şi să te invit în oraş, la o întâlnire”, a continuat acesta. "Deci, nu vreau să întrerup ceea ce sunt sigur că este o discuţie fascinantă, dar m-am gândit că nu vă deranjează să mă paraşutez aici doar pentru a îţi spune cât de mult te iubesc, cât de mult te apreciez. Tuturor femeilor din audienţă, mulţumesc pentru indulgenţa voastră ", a conchis Obama.

Michelle şi Barack Obama au sărbătorit pe 3 octombrie 25 de ani de căsnicie. Şi, cu toate că cei doi nu se aflau împreună în acea zi, surprizele pregătite i-au dat de gol că se iubesc ca doi adolescenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.