Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia lui Djokovici, luată la întrebări: Novak a fost la evenimente publice, fără mască, după ce s-a infectat cu COVID-19

Familia tenismenului sârb Novak Djokovici a refuzat să răspundă despre cum explică faptul că liderul ATP a participat la evenimente publice, fără să poarte mască, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la 16 decembrie 2021, informează AFP, potrivit news.ro.

În conferinţa de presă organizată luni, familia Djokovici s-a confruntat cu o rafală de întrebări despre faptul că Novak a fost testat pozitiv pentru covid la 16 decembrie, când i s-a emis certificatul care atestă că a contractat virusul, şi a participat la evenimente publice în zilele care au urmat, fără să poarte mască.

Concret, documentele legale prezentate pentru a primi o scutire medicală şi participa astfel la Australian Open au arătat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în 16 decembrie 2021. A doua zi, el a participat la o festivitate indoor de premiere a tinerilor tenismeni din Serbia şi, în 18 decembrie, la o şedinţă foto pentru L'Equipe.

Întrebată despre aceste acţiuni, familia jucătorului nu a răspuns, anunţând în schimb că intâlnirea cu presă s-a terminat.

Conferinţa de presă s-a încheiat cu familia jucătorului braţ la braţ, cântând un melodie cu versuri patriotice, "Vin din Serbia, nu o părăsesc niciodată".

Conferinţa a avut loc la Belgrad şi era de aşteptat ca Novak să intervină printr-o transmisiune video, dar acest lucru nu s-a întâmplat, familia lui motivând că se antrenează şi nu poate vorbi.

Totuşi, Novak Djokovici a oferit o primă reacţie pe Twitter după ce după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi", a declarat el, într-o postare pe Twitter.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.