Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia lui Kobe Bryant primește 28 de milioane de dolari despăgubiri pentru fotografiile scurse

kobe bryant gianna maria fiica

Comitatul Los Angeles va plăti familiei lui Kobe Bryant 28,85 milioane de dolari drept despăgubiri, după scandalul fotografiilor făcute de către primii respondenți la tragicul accident de elicopter în care au fost implicate legenda baschetului și fiica sa Gianna, în urmă cu mai bine de trei ani. Accidentul a avut loc pe 26 ianuarie în 2020, având printre victime pe cei doi membri ai familiei Bryant, alături de alte șapte persoane, elicopterul ciocnindu-se de un deal din cauza ceții, în zona Calabasas, din California.

Poliția a dat presei fotografii și informații de la accidentul tragic

Fostul șerif al comitatului Los Angeles, Alex Villanueva, a mărturisit că opt adjuncți au fost implicați în realizarea și distribuirea fotografiilor cu Bryant, în vârstă de 41 de ani, și cu fiica sa de 13 ani, cel puțin una dintre ele fiind distribuită în afara departamentului.

Vanessa Bryant, văduva dublului medaliat cu aur la Jocurile Olimpice și de cinci ori câștigător al NBA, a intentat un proces în septembrie 2020, alături de Chris Chester, care și-a pierdut și el soția și fiica în accident. Procesul celor doi a susținut că fotografiile au provocat suferință emoțională și reprezintă o încălcare a vieții private.

Vanessa Bryant s-a temut că fotografiile vor fi făcute publice, în timp ce a depus mărturie la procesul federal.

""Am trei fetițe. Nu vreau ca copiii mei să dea vreodată peste ele", a spus ea, potrivit Los Angeles Times. Juriul i-a acordat deja lui Bryant 15 milioane de dolari într-un proces desfășurat anul trecut pentru încălcarea drepturilor civile, procesul continuând anul acesta, deoarece echipa de avocați a lui Bryant a fost nemulțumită de sumă. "Ziua de astăzi marchează apogeul cu succes al luptei curajoase a doamnei Bryant pentru a-i trage la răspundere pe cei care s-au implicat în acest comportament grotesc", a declarat Luis Li, avocatul lui Bryant.

"Ea a luptat pentru soțul ei, pentru fiica ei și pentru toți cei din comunitate a căror familie decedată a fost tratată cu o asemenea lipsă de respect.

"Sperăm că victoria ei la proces și această înțelegere vor pune capăt acestei practici."

Avocatul principal al apărării, Mira Hashmall, a exprimat că înțelegerea este corectă și rezonabilă.

"Toate problemele nerezolvate se referă la cererile legale în curs de soluționare în instanța de stat, la viitoarele cereri ale copiilor Bryant și la alte costuri, fiecare parte fiind responsabilă pentru onorariile avocaților respectivi", a declarat Hashmall.

Situația nu este încă rezolvată, deoarece este încă pe rol procesul referitor la încălcăriea vieții private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.