Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia lui Neymar neagă acuzaţiile de corupţie făcute de Lula, unul dintre candidaţii la preşedinţia Braziliei, la adresa jucătorului

Familia fotbalistului brazilian Neymar a negat sâmbătă, într-un comunicat, acuzaţiile de corupţie făcute la adresa jucătorului de la PSG de către Lula, unul din candidaţii la preşedinţia Braziliei.

Luiz Inacio Lula da Silva, candidat la preşedinţia Braziliei din partea Partidului Muncitorilor, l-a criticat deschis, miercuri, pe fotbalistul Neymar da Silva Santos Junior, pentru sprijinul pe care acesta îl acordă rivalului său în alegeri, Jair Bolsonaro (Partidul Liberal). Lula a declarat că Neymar şi familia acestuia îl sprijină pe Bolsonaro ca parte a unui acord prin care Bolsonaro se obligă să le reducă datoria fiscală, conform news.ro.

Neymar, împreună cu familia sa, a negat aceste acuzaţii sâmbătă, fără a-l cita pe Lula: ”Pentru a închide definitiv subiectul, vă asigurăm că informaţia aceasta este falsă. Este o afirmaţie greşită pe care unul dintre candidaţii la preşedinţia Republicii a făcut-o cu uşurinţă, depăşind limita rezonabilă a libertăţii de exprimare”, scrie în comunicat, în care i se cere lui Lula să ”demonstreze contrariul, aducând dovezi”.

Înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale din Brazilia, Neymar şi-a arătat public sprijinul pentru Jair Bolsonaro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.