Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia Melencu s-a răzgândit din nou: Când se va prezenta mama Luizei pentru prelevarea de ADN

captura tv
mama luiza

Prelevarea de proba ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni dimineaţă, anunță avocatul acesteia. Totodată, reprezentanții DIICOT au declarat că Monica Melencu a contactat ofițerul de poliție spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe.

"Din cauza stării de sănătate și zdruncinare în care se află (n.r: Monica Melencu), din cauza faptului că se ocupă și de tatăl dânsei aflat în spital și pentru că este weekend, se va merge pentru a i se recolta probe luni", a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, pentru MEDIAFAX.

Anterior, acesta anunțase că prelevarea de probe ADN va avea loc sâmbătă după-amiaza.

"Doamna Melencu a contactat ofițerul de Poliție, căruia i-a comunicat că este de acord să se deplaseze la București cu o mașină pusă la dispoziție de către Poliție, pentru prelevare de probe la sediul Institutului Național de Criminalistică", a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la București, însă a pus condiția ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare și să fie dusă cu mașina la București, de către anchetatori, pentru că nu are bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.