Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia Patel a preluat controlul clubului West Bromwich Albion

News.ro
minge fotbal poarta

Antreprenorul Shilen Patel şi tatăl său Kiran Patel au finalizat achiziţia a 87,8% din acţiunile clubului englez de fotbal West Bromwich Albion, a anunţat gruparea din Championship (liga secundă), conform Reuters, potrivit Agerpres.

Achiziţia, în valoare de 60 de milioane de lire sterline, a fost aprobată de English Football League în această lună, iar Shilen Patek, cu rezidenţa în Florida, a fost numit preşedintele lui West Bromwich.

''Ziua de azi marchează începutul unui proiect interesant pentru club pentru a-şi recâştiga poziţia ca o prezenţă consistentă în Premier League. Succesul nu se întâmplă peste noapte, dar ambiţia mea este să construiesc pe punctele forte actuale şi istorice ale clubului'', a spus Patel într-o declaraţie.

West Bromwich, care a câştigat singurul său titlu în 1920 şi a obţinut trofeul Cupei Angliei de cinci ori, ultima oară în 1968, a retrogradat din Premier League la finele sezonului 2020/2021, la un an după ultima promovare.

Aflată pe locul cinci în Championship, în zona play-off-ului de promovare, West Bromwich primeşte vineri vizita lui Coventry City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.