Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia regală a decis să-şi petreacă Anul Nou şi Crăciunul la Săvârşin

facebook
casa regala

Majestatea Sa Custodele Coroanei române şi principele Radu, împreună cu cele patru surori ale Şefului Casei Regale, se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, potrivit site-ului romaniaregala.ro. Familia Regală, aflată în perioada doliului, nu va putea primi, ca în anii precedenţi, colindătorii la Castelul Regal Săvârşin, se arată în comunicatul Casei Regale.

Potrivit reprezentanţilor Casei Regale, singura excepţie vor fi Dubaşii din Săvârşin, care vor fi aşteptaţi, ca în fiecare an, la ora 12.00, în ziua de Ajun (24 decembrie 2017), în piaţa cu fântână din incinta satului regal. Dubaşii nu vor cânta urările strămoşeşti, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria regelui Mihai I, în prezenţa familiei regale.

La intrarea pe domeniul regal Săvârşin, cartea de condoleanţe rămâne în continuare deschisă, chiar şi în zilele de Crăciun, alături de portretul Regelui Mihai I şi de o candelă aprinsă, până la împlinirea celor 40 de zile de mare doliu. Familia Regală va participa, în dimineaţa zilei de 25 decembrie, la slujba din prima zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.