Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia regală britanică se reunște la Londra - Harry, Meghan, Kate şi William își vor face apariția la Ziua Commenwealth

Printul William Kate

Prinţul William şi Kate Middleton îşi vor face prima apariţie publică alături de Harry şi Meghan Markle de la anunţul acestora din urmă de a se distanţa de familia regală britanică potrivit news.ro.

Această reîntâlnire va avea loc luni, 9 martie, la celebrarea Zilei Commenwealth, a anunţat Palatul Buckingham.

Cei doi fraţi şi soţiile lor vor fi însoţiţi de regina Elizabeth a II-a, de prinţul Charles şi soţia sa Camilla. Ei vor asista împreună la ceremonia religioasă anuală de la Westminster, Londra.

Prinţul Harry s-a întors miercuri în Regatul Unit pentru a-şi onora o serie de angajamente publice înainte de a-şi începe noua viaţă. Soţia sa, fosta actriţă Meghan markle, a rămas în Canada, pe insula Vancouver, cu fiul lor Archie, şi i se va alătura în zilele următoare. Ei vor asista şi la festivalul de muzică Mountbatten, pe 7 martie. Meghan va participa la mai multe evenimente duminică, 8 martie, care marchează Ziua internaţională a drepturilor pentru femei.

Harry şi Meghan nu vor mai fi membri activi ai familiei regale începând cu 1 aprilie. Cuplul nu va mai avea birou la palatul Buckingham, unde locuieşte regina Elizabeth a II-a, şi va fi reprezentat de organizaţia lor caritabilă britanică.

Kate şi William vor pleca într-o vizită oficială în Irlanda, între 3 şi 5 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.