Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia tradițională, în viziunea lui Liviu Dragnea: 'Înseamnă un bărbat și o femeie care fac copii. Eu am doi pe care îi iubesc'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a votat sâmbătă dimineața în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei, spunând că votul l-a dat pentru ceea ce vor mulți români, iar în opinia sa familia tradițională este formată dintr-un bărbat și o femeie care fac copii.

"Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne definește ca societate și națiune. Cred că e important ca românii să vină la vot pentru că ar fi bine să decidem noi ce e bine pentru societatea noastră. Eu cred că trebuie să decidem noi ce e bine pentru noi", a declarat Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Reacția lui Dăncilă după ce a votat, în 2015, în P.E., un raport care susținea căsătoria între persoanele de același sex

Întrebat ce înseamnă familia tradițională, Dragnea a spus: "Înseamnă un bărbat și o femeie care fac copii. Eu am doi pe care îi iubesc foarte mult".

Chestionat dacă familiile care nu pot face copii sunt familii tradiționale, liderul PSD a spus: "Nu e nicio problemă, pot adopta copii"

"Eu nu resping niciun fel de minoritate, nici măcar minoritatea sexuală. Nu încercați să spuneți că acesta e un vot împotriva unei minoritățor. Trebuie să construim un proiect pentru un parteneriat civil. Cât de curând", a mai spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.