Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii echipei Hertha Berlin au întrerupt meciul pentru a protesta contra admiterii investitorilor în Bundesliga

www.agerpres.ro
Hertha Berlin

Suporterii echipei Hertha Berlin, care au cauzat o întrerupere de durată a meciului de sâmbătă cu Hamburger SV din liga secundă de fotbal, au explicat că aceasta a fost modalitatea pentru ca protestul lor împotriva investitorilor din liga germană să fie cât mai vizibil, transmite DPA.

Sâmbătă, meciul Hertha - HSV (1-2) a fost oprit mai bine de jumătate de oră după ce fanii au aruncat mingi de tenis pe teren. Un alt incident după reluarea jocului ar fi întrerupt definitiv partida, potrivit Agerpres.

''Oamenii par să se fi obişnuit rapid cu protestele mici şi scurte întreruperi (de joc) în Germania. Aţi văzut un protest al unei baze de fani liberi şi plini de viaţă. Noi decidem pentru noi înşine cât de mult poate dura un protest'', a spus grupul de fani Harlekins 98, într-o declaraţie făcută duminică seara.

De mai multe săptămâni, suporterii germani protestează în acest fel contra deciziei luate de Liga germană de fotbal (DFL), de a permite intrarea partenerilor strategici la cluburi în încercarea de a-şi consolida activitatea de marketing, în special în străinătate.

Fanii se tem că intrarea investitorilor va duce la o fragmentare suplimentară a zilelor de meci, organizarea meciurilor în străinătate şi o slăbire a regulii 50+1, care stipulează în esenţă că investitorii nu pot obţine o majoritate de drepturi de vot în societăţile pe acţiuni ale cluburilor germane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.