Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii echipei Steaua pot sta liniştiţi. Oficialii clubului au ajuns la un prim acord cu generalii

FC Steaua a anunţat, astăzi, într-un comunicat de presă, că împreună cu CSA Steaua s-a ajuns la un acord, valabil pâna la 15 decembrie 2014, astfel încât activitatea echipei de fotbal în Liga Europa si în Cupa Ligii să nu fie afectată.

Luni, 8 decembrie 2014, la sediul CSA Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentanții clubului și reprezentantii FC Steaua Bucuresti S.A., pe tema situatiei generate de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 3 decembrie 2014.
La intalnire au participat presedintele clubului de fotbal Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Gheorghisor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de presedintele clubului George Boroi si membrii Consiliului de conducere.
In urma discutiilor purtate reprezentantii celor doua cluburi au stabilit, de comun acord, urmatoarele:
1. Cele doua cluburi au luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
2. Cluburile au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in Cupele Europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana la data de 15 decembrie 2014.
3. Dupa aceasta data cele doua cluburi vor continua discutiile si vor elabora termenii viitoarei colaborari, definitivand elementele concrete de punere in practica a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
La finalul intalnirii, presedintii celor doua cluburi au reafirmat disponibilitatea de dialog si cooperare in sensul sprijinirii si continuitatii sportului de performanta.
Reprezentantii celor doua cluburi au hotarat ca la finalul intalnirii sa fie emis prezentul comunicat comun de presa, fara a mai fi acordate alte declaratii de presa sau interviuri pe acest subiect.
FC STEAUA BUCURESTI

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.