Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Dinamo au strâns bani pentru transferul lui Grozav

www.gsp.ro
FCSB Dinamo

Suporterii lui Dinamo au ajuns să se implice şi în transferuri. Cum situaţia financiară a clubului nu este cea mai buni, fanii au decis să ajute conducerea să-l aducă pe Gicu Grozav (27 de ani). Informaţia a fost confirmată de Cristi Hîldan, preşedintele Asociaţiei ”Peluza Cătălin Hîldan”, scrie Mediafax.

Gicu Grozav a recunoscut că a avut oferte de la FCSB şi FC Hermannstadt, dar le-a refuzat pentru că vrea să joace la Dinamo. Deşi cele două cluburi i-au oferit un salariu mai mare, fotbalistul este decis să revină la fosta sa echipă şi pe un salariu mai mic. Dorinţa acestuia a fost pe placul fanilor dinamovişti. Ei s-au ocupat de o strângere de fonduri prin care să ajute conducerea să-i suporte prima de instalare lui Grozav.

"Da, e adevărat. Să se înţeleagă clubul cu jucătorul, noi suntem pregătiţi să susţinem financiar clauza de instalare. Nu am fost anunţaţi cât trebuie, dar vom fi pregătiţi. Am auzit, încă nu ni s-a confirmat cumva, diverse sume vehiculate, 30.000 de euro sau 50.000 de euro. Vom vedea. Încercăm să ajutăm cât putem clubul Dinamo, mai ales la necaz”, a declarat Cristi Hîldan citat de Telekom Sport.

Preşedintele ascociaţiei nu exclude posibilitatea ca acest lucru să se repete pe viitor:” S-a nimerit să fie vorba aici de un fotbalist care ţine cu Dinamo, Gicu Grozav, însă în primul rând suntem interesaţi fiindcă e un jucător de valoare care poate ajuta enorm echipa".

Gicu Grozav a evoluat la Dinamo 4 luni, în perioada februarie-iunie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.